Oplev alle de gode ting der er ved Odense

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I Odense findes der ufatteligt mange smukke ting man kan opleve. Det er uanset om du bare har en eftermiddag fri eller du har tænkt dig at bruge en lille ferie periode i Odense. Det kan også ses på den store mængde af turister der er begyndt at komme til Odense for at opleve alle de fantastiske ting der er i Odense.

Odense Zoo

Hvis du ikke er typen der oftest tager i Zoo så gør dig selv den tjeneste og gør det inden alt for længe. Det er altid super hyggeligt og se på dyrene og man kan nemt få et par timer til at gå derude mens man går rundt og kigger og snakker med venner eller familie

Å stierne

Odense har et unikt stykke natur lige i sin baghave inde midt i byen. Hvis du aldrig har gået fra Munke Mose gennem stierne ud forbi Odense Zoo og ud til Skovsøen, så er du gået glip af noget helt særligt. Det tager selvfølgelig lidt tid at komme hele vejen uden om, men hvis du vælger at gøre det i sommerperioden kan du forkæle dig selv med en lækker is ude ved Skovsøen inden turen går hjem igen.

Det gamle kvarter

At fordybe sig i det charmerende gamle byhuse i Odenses gamle bydel er helt fascinerende, her kan du selvfølgelig også komme forbi H. C. Andersens barndomshjem i levende live og se hvor han voksede op og har gået op og ned ad gaderne mange gange. Hvis du har problemer med at se de flotte og snoede gader, kan det være du skal konsultere din lokale optiker.

Odense Idrætspark

Hvis du er interesseret i sport, skal du helt klart tage et kig ud i Idrætsparken. Særligt hvis du kan finde et tidspunkt hvor et af holdene der holder til i Odense spiller. Derude kan du både finde førende hold inden for fodbold, ishockey og både herre og dame håndbold. Helt sikkert et besøg værd.

admin