Hemmeligheden bag en sund og rask bil

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er intet der er værre end en bil der får rust efter 2 år, en smadret bil, og en masse buler. Men hvad kan der gøres ved det? Ikke ret meget, det kræver utroligt meget for at vedligeholde bilen, og det koster altså også lige et par mønter årligt. Men det er trods alt bedre end at få ny bil hele tiden. Det er utrolig vigtigt at passe på bilen hvis man altså ønsker at have en bil der fungerer hele tiden.

Husk service

En vigtig ting for at forbedre bilens ydeevne, er at sørge for de årlige servicer, som er hvert andet år. Det er nemlig vigtigt, for at sørge for at bilen har det godt, og ikke mindst sørge for at få tingene repareret. For der er intet værre end at køre rundt med lamper der lyser, og ting der ikke fungerer, så sørg for at få det hele til at fungere, hvis tingene ikke virker. En anden vigtig ting er at gå til værkstedet så snart der er noget galt, så tingene ikke bliver værre.

Beskyttelse af rust

Hvor ofte din bil skal rustbeskyttes, og om den skal have en fuld behandling eller blot en genbehandling varierer i forhold til bilmodel, bilens alder og stand samt hvordan bilen bruges. Alle biler bør rustbeskyttelse fra de er helt nye, da de ofte ikke er produceret til det danske klima. Dit kørselsmønster og klimaet er afgørende for, hvor ofte din bil skal rustbeskyttes. Kører du meget, i salt og sne eller meget på grusveje, vil din bil sandsynligvis have behov for hyppigere rustbehandling end, hvis du kørte mindre. Rustbeskyttelse er altid godt for bilen, men ikke nødvendigvis din biløkonomi. Hvis du har købt en ny bil, og planlægger at skifte den indenfor 2-3 år vil det være den kommende ejer, der får glæde af bilens rustbeskyttelse. Så beskyt bilen med PAVA.

admin