Odense er en by for de unge

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Odense er som bekendt en studie by med et flot og lækkert universitet placeret ude i en den sydlige del af byen. Derude er der hver dag mange folk der har sin daglige gang og rigtig mange folk bliver beskæftiget derude. Men det betyder også som overskriften på dette indlæg at Odense bliver til en by for de unge. Det er noget man kan se på både det universitet vi har, men også på mange af de ting der sker i byen og de ting der kommer fra Odenses byråd.

Odense by har et meget rigt kulturliv hvor der særligt i sommermånederne er rigtig mange forskellige begivenheder og events hvor man kan opleve kultur på mange måder og også se byen blive brugt på sjove og kreative måder. De to største begivenheder i løbet af sommeren er helt klart H.C. Andersen festival der foregår nærmest overalt inde i byen og Tinderbox Festival der hvert år samler mange tusinde mennesker ude i den hyggelige Tusindårsskov lidt ude for byen, men hvor mange vælger at cykle til i stedet.

I takt med at Odense er en by med mange unge mennesker så er der også mange steder hvor man kan gå i byen. Det spænder vidt fra diverse klassiske bodegaer, vinbare, cocktailbare og helt over til diskotekerne. Det kan selvfølgelig skabe lidt larm og uro i gaderne i løbet af weekenden men det er med til at give liv til en by på andre tidspunkter. Hvis du vælger at gå i byen i Odense, så kan det være du er heldig at få noget på krogen og i den sammenhæng er det vigtigt at være beskyttet, men det kan du læse meget mere om ved at klikke her.

Hvis du selv godt kunne tænke dig at læse eller høre mere om hvad man kan opleve i Odense af spændende kultur for både unge og gamle, så kan du finde inspiration på siden her, men også ved at holde øje med diverse Facebook sider og grupper hvor der uden tvivl kommer noget op.

 

admin