Sådan laver du god mad, hver gang

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvad er en sous vide?

Der er så mange ting i denne verden vi ikke kender til og en af de ting er med garanti sous vide. Det er ikke et ord eller et udtryk vi hører hver dag, men noget vi oftest vil høre, hvis vi ser et madprogram på TV, hvor en sous vide indgår i tilberedningen af mad. Sous vide kan bruges til at tilberede mad med. Det betyder at noget er under vakuum, derfor indebære sous vide vakuumpakket mad, som skal tilberedes i et vandbad. Når man laver mad med en sous vide, så kan temperaturen styres, meget nøjagtigt. Man vil her bruge en lav temperatur, men til gengæld tilberede maden i længere tid.

Fuld kontrol over maden

Fordelene her er helt klart fuld kontrol over tilberedningen af maden. Da man kan styre temperaturen på vandet i badet, nøjagtigt, så giver det kokken fuld kontrol over tilberedningen i modsætning til, når man steger kødet. Dette giver et perfekt resultat hver gang og en velsmagende ret, som kan nydes. Men du tænker nok, hvor man kan finde en sous vide henne, den må være svær at finde fordi den er så speciel. Faktisk er den let at finde, du kan f.eks. gå ned i din Skousens butik i Odense og finde en. Du kan også se udvalget på deres side, ved at klikke på dette link. Sværere er det faktisk ikke og det er på trods af, at den ikke bliver nævnt ofte.

Popularitet

Det er med tiden blevet mere og mere populært at bruge en sous vide til tilberedning af sin mad. Det kan være at populariteten er steget i takt med, at den bliver brugt i TV programmer, hvem ved. Men en ting er helt sikkert, nemlig at den giver et godt resultat, når kødet er blevet tilberedt i 30 timer eller mere. Det bliver helt mørt og du kan let imponere med denne tilberedningsmetode.

admin