Vil du også have en sikker sne- og isfri indkørsel?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vinteren er ved at være over os, det vil sige det snart er slut med lange varme sommernætter, og at vi i stedet skal tilpasse os til de korte mørke dage. Men dette er ikke det eneste vi skal tilpasse os til, for med kulden og mørket kommer sneen og isen nemlig også snigende. Ligeså hyggeligt og idyllisk en hvid jul kan være, ligeså farlig kan is også være, og det gør det ikke bedre man når der ligger sne, som gør man ikke kan se hvor der er is, og derved hvor man skal passe på. Derfor er det vigtigt uanset om man er bosat i København eller Odense at tage nogle forholdsregler, når vi begynder at blive eksponeret for frostgrader og regn.

Undgå at falde på isen ved at anvende vejsalt

Den sikre og mest effektive måde at undgå is, er ved at anvende vejsalt. Dette fjerner selv det tynde lag is, man normalt ellers ikke ville bide mærke i. Når man skal sprede salt, kan det være en fordel at anvende en saltspreder, idet denne sørger for at al det salt du spreder, bliver fordelt jævnt, samt at der ikke er nogen områder som slet ikke bliver saltet.

Køb en sneskovl eller forhør dig hos en landmand

Salt er dog ikke særlig effektivt til at fjerne store mængder sne, derfor kan det være nødvendigt af og til, at smøge ærmerne op i vintermånederne. Man kan nemlig de fleste steder online købe en sneskovl, hvor man ved hjælp af håndkraft, kan fjerne de store dynger sne, som kan blokere ens indkørsel. Har man af den ene eller anden grund ikke tid eller mulighed for selv at fjerne sneen, kan man altid forhøre sig hos en lokal landmand, om han besidder en sneplov og om han vil rydde din indkørsel, for et mindre beløb.

admin