Prøv legeruten i Odense

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er nemt at forbinde Odense og storbyens larm med at det er et dårligt sted for børn at vokse op da man ikke kan komme ud i det fri og udfolde sine kreative tanker og idéer på legpladser og andre åbne naturområder. Men faktisk er der masser af områder i Odense hvor børn har rig mulighed for at lege alt det de vil og de kan udfolde sig på kreative og finurlige måder. Først og fremmest er der hvis man bare kommer lidt uden for centrum en masse muligheder for at børn kan vokse op som i alle mulige andre forstæder hvor der er gode vilkår for børnene. Derudover så er der mange steder i centrum hvor der er lækre parker og grønne områder man kan bevæge sig rundt i

Derudover så har Odense en rigtig fed og tilgængelig Legerute om i som familie kan bruge en dag på at gå rundt på. Legeruten indeholder 13 forskellige legepladser hvor der er forskellige legepladser der rummer aktiviteter for børn i alle aldre. Mange af legepladserne er finde for børn i alle aldre at lege på og de er lavet med børnevenlige gummifliser så dit barn trygt kan lege der uden at komme til skade. Der er både legepladser til de mindste og nogle legepladser der passer bedre til de lidt ældre børn.

Langs Legeruten er der smukke omgivelser langs Odense Å som i alle sammen i familien vil nyde og som i kan fordybe jer i. Mange steder langs ruten er der steder hvor i kan finde et toilet eller finde noget lækkert mad. I kan også tage jeres egen madkurv med som i kan nyde på et bænkesæt der er rundt omkring langs ruten.

Legeruten er cirka 7km lang og derfor burde det, men de indbyggede pauser ved alle legepladserne være muligt for alle familiemedlemmer af gennemføre. Du kan læse meget mere om de enkelte legepladser på Odense Kommunes hjemmeside hvis du ønsker det. Ellers er det bare at give sig i kast med det, ruten starter ved legepladsen ved Skovalléen og slutter ved Skt. Jørgens Parken

admin