På jagt efter shelters i Odense?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er i løbet af de senere år blevet mere og mere populært at overnatte i shelters og være helt tæt på naturen. Der er mange, unge som gamle, der har fået øjnene op for hvor hyggeligt det kan være, at tage ud i naturen og tilbringe natten (næsten) under den åbne stjernehimmel.

Telte er naturligvis stadig det mange vælger, hvis de skal sove i naturen, men shelters bliver også stadig mere populære, og der bliver flere af dem rundt omkring. Ved at sove i et shelter slipper i for at skulle have telt med, og kan derfor meget lettere have oppakningen med, uden de helt store anstrengelser.

Den perfekte sommer

Sommeren har i år som bekendt været helt eminent og i skrivende stund budt på mere end 4 gange så mange sommerdage som hele sidste år, og sommeren er langt fra slut. Der har med andre ord været perfekte muligheder for at overnatte i shelters med lune nætter.

På hjemmesiden Odense Rundt (hvor billedet her også kommer fra), kan man se, hvor man kan finde shelters og andre overnatningsmuligheder i det fri i Odense. Et af de steder der er yderst populært er Stige Ø, hvor der både er vandposter, toiletter og flere shelters.

Det skal i bruge

Hvis du er helt ny inden for at overnatte i shelters, er der her en lille huskeliste til, hvad du bør have med. Der er naturligvis nogen ting der giver sig selv som sovepose, liggeunderlag og et trangia sæt medmindre du vil lave mad ved ild (vær opmærksom på afbrændingsforbud).

En anden ting som du meget nødig vil undvære for tiden et myggenet som dette. De varme temperaturer har nemlig betydet at der også er mange bier, fluer og myg rundt omkring. Det kan være nærmest umuligt at sove, hvis du bliver angrebet af insekter og i sådanne tilfælde, vil du prise dig lykkelig for at have været godt forberedt.

Derudover er det en god ide med en pandelampe eller en lommelygte, hvis du eksempelvis skal på toilettet om natten, og gerne vil slippe for at snuble over et eller andet.

admin