Odense udvider med 4g master

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det findes efterhånden rigtig gode muligheder for at benytte 4g netværket i større byer og heriblandt også Odense. Selv om Odense har udvidet med nye 4g master, kan der stadig være lokale problemer med huller i netværket, og derfor bør du kontakte de enkelte udbydere og bede om at se deres dækningskort, for de områder hvor du primært skal benytte telefonen. Der findes reelt set 4 netværk som tilbyder 4g. Men efter sammenlægningen mellem Telia og Telenor, som nu deler 3g og 4g master, er der egentligt kun 3 netværk tilgængelige. De andre netværk er henholdsvis 3 og TDC(som nu hedder YouSee). Med de nye master i Odense, betyder det nu at det er muligt at udskifte hjemmets traditionelle internet, og fremover benytte mobilt bredbånd. Der er bog visse forholdsregler som du bør være opmærksom på.

Prisen afhænger af dit forbrug

På mobilt bredbånd er det din forbrug som spiller en rolle for hvad prisen bliver. Ved en almindelig bredbåndsløsning i hjemmet har du ubegrænset forbrug, og du kan hente alt den data du har lyst til. Derimod er det forbrugsafregnet på mobilt bredbånd. Her betaler du for x antal gb, som du kan bruge hver måned. Det kan være svært at sige hvor meget data der går til forskellige ting, men hvis du blot læser avisen online, eller sender af par mails er 10-12 gb rigeligt. Men hvis du derimod streamer film og musik skal du op og have mange gb pr. måned. Her er det teleselskabernes netværk og mobilnet der benyttes og derfor afregnes der i antal brugte gb. Jo bedre kvalitet ud ønsker at streame din film eller musik i, jo mere data bruge du. Mange abonnementer på det mobile netværk giver dig mulighed for at følge med i din forbrug på deres selvbetjeningsside og på den måde kan du skabe et overblik over dit forbrug.

admin