Juleaktiviteter i Odense

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er snart jul, og det betyder, at Odense kommer til at bugne over i fantastiske julearrangementer, der blot venter på, at du kommer og deltager i dem. Her får du en oversigt over spændende julearrangementer i H.C. Andersens by.

Juleklip i Odense

Der findes næppe noget, børnene synes bedre om, end at lave juleklip i den skønne julemåned. Det er fantastisk, fordi de får lov til at udfolde sig kreativt, og det er der næppe noget, der er bedre end for dem. Det er skønt, men hvordan lærer vi egentlig vores små poder at klippe julehjerter?

Det er vigtigt for børnenes fremtidige karriere, og især når de forvandler sig fra små børn til voksne mennesker, der har livserfaring nok til selv at søsætte nye mennesker i verden. De skal jo lære kunsten videre. På Odense Bibliotek kan du få fornøjelsen af at klippe julehjerter og så videre sammen med børnene. Du får mere indblik i, hvilke aktiviteter du kan deltage i her. Hvis du er rigtig kreativ, kan du fortsætte derhjemme – eventuelt ved at printe nogle skabeloner ud, som du kan følge. Du kan gøre det med blæk fra InkPro, som du kan finde her.

Se juletræet blive tændt

Lørdag d. 18. november bliver juletræet tændt på Flakhaven, og det er simpelthen noget, man ikke må gå glip af, for det er alle odenseaneres største begivenhed, og det er nødvendigt, at man tager til det, hvis man vil være den første til at se juletræet blive tændt. Du kan finde mere information omkring dette, hvis du søger på nettet.

Gudstjeneste i december

Der er gudstjeneste hver søndag i december, og hvis du gerne vil, så kan du troppe op i en af de mange kirker, der pryder bybilledet i Odense, og her har du altså mulighed for at se nogle af de mange gudstjenester, der løber af stablen i Odense i december. Det bliver spændende at se, hvor mange der deltager i arrangementerne.

admin