Få spiritus leveret til døren

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Cognachuset er en dansk forhandler af spiritus. På hjemmesiden kan man købe en masse forskellige varianter af spiritus. Der er mange fordele ved at købe sit rom, whisky eller cognac online, da man får det leveret direkte til døren. I sortimentet finder du varer til den eksklusive livsstil, og derudover kan butikken prale af at have Danmarks største udvalg af cognac, hvilket er den primære vare, som navnet indikerer.

Hos Cognachuset får du kvalitetsprodukter til rimelige priser, et højt serviceniveau samt hurtig levering. Forretningen blev grundlagt i 2004 af Torben Nødskouv Christensen. Du er altså garanteret kyndig vejledning fra en specialist, når du handler her.

Udover cognac, finder du på webshoppen også rom, whisky, cigarer, gin og bøger omkring emnet. Der er altså rig mulighed for at finde den perfekte gave til manden, der har alt. Spiritus egner sig nemlig altid som gave. Kender du nogle, der skal fejres, men har du ikke selv mulighed for at møde op, er det en fantastisk mulighed, at man kan bestille gaven hos Cognachuset.dk, som sender den hjem til dem, der skal modtage gaven. Du slipper altså for at gå ud og købe en gave, for at sende den

 

Cognachuset I/S
Kelstrupskovvej 33
DK-5492 Vissenbjerg
CVR-nr.: +45 28 06 97 90
Mail: cognachuset@cognachuset.dk

admin