Det skal du og dine ansatte lave uden for arbejdstiden

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du som virksomhedsejer sørger for, at dine ansatte for mulighed for at lære hinanden bedre at kende privat, vil det gøre stemningen, kemien og samarbejdet langt stærkere og mere troværdig på arbejdspladsen. Med glade medarbejdere følger også bedre arbejdsindsats og derfor bedre resultater i sidste ende. For at skabe bedre fællesskab, kunne du f.eks. sørge for, at I får lavet noget sammen uden for arbejdstiden. Det med, at der er noget at se frem til og arbejde sig frem imod, er også med til at motivere.

Bowlingaften

Noget I kunne lave sammen, er at tage ud og bowle. Det er noget, som nærmest alle kan være med på, og som alle er lige dårlige til, så det bliver sjovt. Det er ikke noget, der koster det helt vilde, men I vil helt få en rigtig sjov aften.

Paintball

Vil I have endnu mere aktiv, kan I sætte en eftermiddag af til at spille paintball sammen. Man lærer altid hinanden at kende på en anden måde, når det er et konkurrenceelement indblandet, så det ville være en perfekt idé, hvis I vil rystes sammen.

Firmafest

En firmafest kan bestå af mange ting. Det afhænger meget af virksomhedens størrelse og hvilken tid på året, det er. Det kunne være en sommerfest, julefrokost eller noget helt tredje. Til en firmafest vil folk også virkelig kunne lære hinanden at kende på en helt anden måde. Det fede ved en firmafest er, at I får mulighed for at se helt nye sider af hinanden. Det vil altid være noget andet at sidde og snakke henover en god middag frem for et skrivebord.

Har du husket at

Vinteren nærmer sig. Har du husket at sørge for, at der bliver ryddet sne på alle udendørsarealer ved din virksomhed? Snerydning i Odense.

admin