Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du snart skal have børn – eller lige har fået – har vi her et par tips til, hvordan du kommer nemt gennem storbylivet med en lille på armen.

Navn på alt

Når man er vant til selv at have styr på alle sine ting, kan det godt være lidt af en omvæltning pludselig at skulle tage sig af et lille menneske, som ikke kan holde styr på noget som helst – især, når I bor i en stor by med mange mennesker. Derfor finder man hurtigt ud af, at der skal navn på alt – og det var ALT.

Mange ting kan du efterhånden købe med navn på fra producenten, men ellers kan du købe klistermærker med navn på fra for eksempel Navnelapper eller Navn i nakken, som du nemt kan klistre på barnets ting.

Navnemærkerne fra Navnelapper kan for eksempel bruges på sutten, madkassen, i tøjet og mange andre steder, så det er en god allround-løsning, som kan lette hverdagen en del. Hvis du skriver telefonnummer på, kan folk nemt ringe til dig, hvis de finder en af jeres mistede ting.

Køb økologisk

En anden ting, du skal være opmærksom på, er at købe så meget økologi til barnet som muligt. Det gælder for alle børn, men især dem, der vokser op i en by med mange biler.

Især tøj og sutter er det en god idé at købe økologisk, så barnet ikke risikerer skadelige stoffer i munden eller direkte på huden. Økologisk tøj mindsker den mængde kemi, barnet er udsat for, og det kan spare jer for eksem og allergier.

Brug en vikle i stedet for barnevogn

Selvom barnevognen er den absolut mest almindelig måde at transportere baby på, så er det også en af de mest upraktiske. En barnevogn er nemlig både stor og uhandy, og det er et helvede at gå rundt i byen med den. Derfor er det værd at overveje, om du skal købe en vikle, som du kan bære barnet i, når du skal rundt i byen.

Med en vikle er barnet spændt helt fast til din krop, så det er ikke anderledes end at bære en god, ergonomisk rygsæk. Samtidig er en vikle bedre for barnets led end en bæresele. Det kræver dog lige en smule øvelse at binde viklen, men når du har fanget teknikken, er det nemt.

admin