Sæt skub under effektiviteten med det rette løfteudstyr

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Effektivitet er alfa og omega i alle virksomheder, der har med produktion af varer at gøre. Jo flere enheder, der kan produceres om dagen, jo bedre vil det komme til at se ud for bundlinjen i din virksomhed.

I virksomheder med produktion af fysiske varer er der dog ofte spiltid forbundet med løft af tunge materialer og produkter. Der skal løftes rundt på dele i selve produktionen, mens de færdigproducerede vare skal pakkes og løftes over på eksempelvis paller, inden de kan komme videre ud i verden.

Mange og tunge løft kræver et stort input af manuel arbejdskraft, og de mange løft, som er en del af dagligdagen hos rigtig mange virksomheder, kan derfor betyde en produktion, der er langsommere, end den kunne være, hvis du havde investeret i det rette løfteudstyr.

Med solidt løfteudstyr kan du sætte skub under effektiviteten i produktionen ved at minimere spildtid i forbindelse med løft, da bare en enkelt medarbejder vil blive i stand til at løfte og manøvrere store emner på egen hånd.

Mange typer af løfteudstyr

Afhængig af din produktion kan du have bruge for forskellige typer af løfteudstyr. En vakuumløfter er dog en maskine, som kan hjælpe på effektiviteten i de fleste produktioner. En vakuumløfter har den fordel, at den kan suge sig fast på stort set alle overflader, hvorfor den kan bruges til nemt at løfte emner, som andet løfteudstyr ikke kan klare. En vakuumløfter kan desuden monteres på andet løfteudstyr som eksempelvis en lastbilkran eller en gaffeltruck.

Hvis du har en stationær position i din produktion, hvor mange løft skal klares på et lille område, kan en søjlekran også være relevant for dig. Eller hvis du skal flytte store emner over længere afstande i produktionen, kan en traverskran, som kører på skinner i loftet, også være den helt rigtige løsning for dig.

admin