Sådan er du kreativ og bæredygtig på samme tid

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

At være kreativ handler ikke kun om at være god til at tegne eller male. Kreativitet findes altså overalt i vores hverdag på en milliard forskellige måder. En måde at være kreativ på, som mange ofte glemmer, er det at bygge. At skabe noget fra bunden ud af f.eks. træ eller plastik, som førhen blot lignende skrald, er altså mindst lige så kreativt, som de førnævnte. Noget der kan hjælpe dig i byggeprocessen, er det, der kaldes en overfræser.

Hvad er overfræserens formål?

Overfræseren giver dig det der finish i dit færdiggjorte produkt, som du ikke havde fået uden. Overfræseren bruges til at skabe flotte udskæringer i hårde materialer, såsom træ og plastik. Der kæmpe chance for at, hvis du før har set et møbel med flotte udskæringer, at det er en overfræsers værk. Overfræseren har en høj præcision og punktlighed, som intet andet værktøj hamler op med. Dette er naturligvis utroligt vigtigt, taget af betragtning af arbejdsopgaverne, den skal bruges til. Det anbefales at du investerer i et par forskellige klinger, du kan skifte ud med i løbet af processen, da dette kan gøre det nemmere at skabe udskæringer med større forskellighed, fordi størrelsen på klingerne ikke er den samme.

Kreativitet og bære

Når vi taler om kreativitet er det selvfølgelig et meget bredt emne, som findes kreativitet overalt. Kreativitet er dog også en forbavsende god egenskab at have, hvis du ønsker at være mere bæredygtig i din hverdag. Det her med at genbruge, reparere noget ødelagt eller fuldstændig ændre en genstands formål, er noget af det mest bæredygtige, du kan foretage dig. Fordi når du finder noget, som skulle have været smidt ud, men genbruger det i stedet, sparer du ikke kun jorden fra CO2 emissionen, forbrændingen havde forsaget, men altså også fra emissionen, som produktionen af et nyt produkt havde forsaget.

admin