Odense har fået Pokemon Go feber

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det nye banebrydende spil Pokémon Go er blevet et kæmpehit i hele verden og Danmark er ingen undtagelse. I Odense har feberen raset de sidste par dage, på trods af at spille ikke engang er lanceret i Danmark endnu. Ifølge The Wall Street Journal, vil Pokémon Go blive lanceret i Europa og Asien i løbet af nogle få dage, om dette holder stik er dog nu tvivlsomt, da den enorme interesse har givet skaberne alvorlige serverproblemer.

Hvis du i disse dage ser folk løbe rundt i Odense med deres smartphone og spørge efter Pokemons, ved du nu hvad det er der foregår og være helt rolig, folk er ikke blevet mentalt syge, det er simpelthen et spil!

Hvis du vil være en af de mange, der har installeret spillet før det reelt set er tilgængeligt, kan du læse en guide til hvordan du får Pokémon Go i Danmark allerede nu her. Der findes på nuværende tidspunkt intet officielt dansk Pokémon Go website, om det kommer, har vi desværre ikke kunne finde et entydigt svar på, bag Pokémon Go står Nintendo der ejer rettighederne til de populære små figurerer, hvor du skal samle dem alle.

Der er dog allerede startet en del uofficielle fansider op, se eventuelt denne danske fanside for Pokémon Go.

 

admin