Når fysiske butikker rykker online

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Odense har mange butikker, og der kommer hele tiden nye til. Der går ikke mange uger, hvor der ikke åbner en ny butik, hvilket er dejligt for det blomstrende odenseanske butiksliv. Efter at der i en årrække har været mange butikslukninger i midtbyen, lader det til at flere og flere af de tomme butikslokaler, er ved at blive fyldt op af nye butikker. Vi er mange her i byen, der håber på at alle butikkerne får succes og bliver mange år endnu.

En af grundene til at det kan være svært for en butik at få det til at løbe rundt i længden er, at kunderne ganske enkelt ikke kommer ind i butikken. Der er derfor også flere butiksejere, der er begyndt at udvidederes fysiske butikker med en webshop, hvilket gør det muligt at supplere indtjeningen fra kunderne, der kommer ind i butikken med salg online.

Mange af butikkerne i byen er del af kæder, og her er der naturligvis allerede etableret webshops, men der er også mange mindre selvstændige butikker, og det er især dem der kan have glæde af den ekstra indtjening der ligger i at sælge online. Der er eksempelvis flere mindre iPhone reparations butikker her i byen, der også sælger powerbanks, covers og lignende.

Disse kan eksempelvis få gratis link til webshops på Pricepusher, hvilket kan give dem salg, uden at de selv skal gøre noget for det. Selvom det går rigtig godt for butikkerne, kan det stadig være en god ide at polstre virksomheden ved at udnytte mulighederne der ligger lige for.

 

admin