MASH åbner i Odense

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Odense oplever et sandt boom at restauranter i øjeblikket, og har gjort det i løbet af de sidste par år. Den ene kvalitets restaurant efter den anden dukker op, tag bare Sæson, Mmoks, Bacchaus og lignende som eksempler. En restautant som mange kødelskere helt sikkert savner er Lei:K, er lukkede for et halvt års tid siden. Der var ikke nok gæster til at restauranten blev rentable, hvilket var et slag i hovedet for mange af os, der satte pris på en god bøf.

Nu er der dog godt nyt på vej til alle der elsker en god bøf, og ikke lige gider tilbringe en aften på 80’er klenodiet Hereford. Modern American Steak House åbner nemlig i Odense i slutningen af året, og til dem der ikke lige måtte være bekendte med det navn, så er de nok mere kendt under forkortelsen MASH. Det er nu slut med at være nødsaget til at ty til internethandel, hvis man ville have en stor lækker ribeye (derfor kan vi nu stadig anbefale kronekod.dk til godt kød, men det er en anden snak)

Efter at have åbnet flere steder i Københavnsområdet og sågar i det jyske er turen nemlig kommet til Odense. Så fra december vil det være muligt at indtage frokost såvel som middage på et rigtigt bøfhus i Odense. Der er ingen tvivl om, at det bliver en meget direkte konkurrent til A Hereford Beefstouw. Ikke nok med at de er konkurrenter på maden, så kommer MASH rent faktisk til at ligge lige ved siden af Hereford på Flakhaven, og der kommer kun til at være en enkelt butik mellem de to restauranter.

Åbningen er endnu et skridt i den rigtige retning for Odense, og er tydeligt bevis på, at der er godt gang i byen, og at de mange restauranter ikke kannibaliserer på hinanden men er med til at løfte byen i samlet flok, og Odense bliver bare bedre og bedre for hver måned der går.

admin