Kender du Miranova?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du går meget op i pensioner og investering, er der nok en god sandsynlighed for at du allerede kender Miranova. Hvis dette ikke siger dig noget, er der nok en god sandsynlighed for, at du aldrig har hørt om navnet.

Mira Nova betyder “Se nyt” og er en af landets absolut førende virksomheder, der tilbyder uvildig formuepleje og investeringsrådgivning. Uvildig skal forstås på den måde, at de ikke modtager nogen former for provision og tjener ikke på kurtage og lignede. Det er gennemsigtig investering, men det formål at tjene mest muligt til deres kunder.

I skrivende stund plejer Miranova formuer og pensionsopsparinger for mere end 3,4 milliarder kroner for deres kunder. Så selvom du måske aldrig har hørt om dem, er det en virksomhed der har en kæmpe betydning for mange danskere, og som er blandt de førende, når det kommer til viden om eksempelvis EFT’er

Fra Odense til Wall Street

Miranova har deres hovedsæde i Søborg, men derudover har de også en afdeling her i Odense på Platanvej, hvor fra de sidder og holder øje med hvad det foregår på Wall Street, og finder ud af hvilke investeringsforeninger, der er de bedste at placere investeringerne i.

Virksomheden er et eksempel på en af de mange videnstunge virksomheder, der vælger at have afdelinger i Odense, og som er med til at sætte Odense på landkortet i disse år.

 

admin