Odense firma bag Normal udsmykning

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kæden under der rimelig anonyme navn “Normal” har gevaldig vind i sejlene. Den først butik åbnede for kun 3 år siden, og nu er det tæt på 50 butikker rundt om i landet, og der er flere på vej. Med andre ord er det en kæde der er inde i en rivende udvikling, i et marked der ellers primært er kendt for butikslukninger. De lave priser på de EU importerede varer har altså været en succes, der ikke tegner til at sætte farten ned i en nær fremtid.

De kan nok ikke tage æren for det, men Inventarland, der blandt andet har til huse i Odense, har været med hele vejen. Inventarland sælger alt til butikker og virksomheder, og sortimentet dækker over alt fra skriveborde til pallereoler. Inventarland kan findes i Slagelse og i hjertet af Odense på Østerbro.

Inventarland var gennem en hård periode for nogle år siden, men er siden vendt stærkt tilbage, og servicerer en lang række virksomheder i det odenseanske, der skal have inventar til deres kontor eller mangler møbler til butikker.

Samarbejdet mellem Normal og Inventarland er et lysende eksempel, på hvordan en virksomheds positive udvikling kommer flere til goder, og det er ikke helt uden grund, at der er mange der siger, at succes avler succes. Normal har flere butikker på vej i løbet af 2016, og her bliver det naturligvis også med inventar fra delvist odenseanske Inventarland.

admin