Indretningstips til din bolig

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Din bolig er med til at danne rammerne for dit liv og dagligdag. Rummeligheden er alt afgørende lige fra afkobling til besøg at gæster. Måske kan du relatere til, at du er blevet træt indretningen, og du gerne vil lave om. Du kan her læse om kreative og gode tips til, hvordan du formår at få skabt en ny bolig.

Køkken

Badværelse og køkken er de dyre poster i en bolig, hvor en fornyelse ikke kan ske fra den ene dag til den anden, men kræver opsparing. Du kan derfor pifte dit nuværende køkken op, så du får følelsen af et nyt køkken ved at skifte grebene. Vælg greb, som passer til dit hjem. Et forslag kan bl.a. være messinggreb, da de er med til at give et anderledes udtryk, som er mere fint. Hvis du gerne vil have en rød tråd i køkkenet, kan du bl.a. skifte vandhanen til messing. Herved går messingen igennem køkkenet som et tema.

Hvis du ikke kan undvære at skifte dit køkken ud, da de små ændringer ikke kan betale sig, kan Køkken Odense gemme på dit kommende køkken. Køkken Odense kan guide og give dig dit ønskede køkken.

De små ting gør meget

En lille forandring er med til at skabe en stor forskel udtryksmæssigt bl.a. ved at male en væg. En farvet væg skaber dybde og rummelighed, men den valgte farve skal passe til resten af boligen. Farven på væggene kan b.la. gå igen i tekstilerne. Køb nye puder i forskellige størrelser og tæpper, som matcher til farven på væggen. Udover at male væggene kan du male møbler. Giv de gamle møbler et nyt liv ved at pifte dem op med lidt maling. Måske bliver de dine nye yndlingsmøbler.

I dag ses en tendens til, at planter i hjemmet trender. Grønne planter synes godt for øjet, og giver en rolig følelse. Du kan eventuelt købe en stor plante, som du kan have stående på gulvet eller et citrontræ. Husk dog at vand dem, så de ikke dør.

admin