Indret den fedeste bar til din restaurant

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du ejer af en restaurant, eller er du ved at starte en op? Så kan det være, at denne guide er noget for dig. Vi har samlet de bedst tips til at indrette en fed bar til din restaurant, som gæsterne uden tvivl vil flokkes omkring efter maden.

Hav alt det rette batudstyr

Hvis du vil have en populær bar, som kan imødekomme enhver kundes ønsker, så kræver det også, at baren har et veludstyret udvalg af remedier til at lave drinks. Husk derfor:

  • Et godt cocktailsæt med f.eks. opmålingsglas, cocktailskeer, strainer, shaker, is-tang og skræller til citrusskal

  • Et godt poptrækkersæt, så du altid er klar til at åbne en flaske vin – og vinpropper når kunderne kun ønsker et enkelt glas

  • Champagnesabel – til de helt store fester

  • En bar juicer til drinks med citus

Det rigtige batudstyr kan få næsten enhver bartender til at se professionel ud – samtidig med at det gør arbejdet meget nemmere.

At have det rette udstyr til sin bar handler dog ikke kun om drinks-udstyr. Det handler også om at have en rummelig bar, hvor der er plads til, at bartenderne kan komme omkring hinanden og arbejde, og hvor der er god plads til de mange flasker. Så husk et godt og praktisk reolsystem, godt med kølere og god plads så ingen dyre dråber går til spilde.

Giv den gas med stil

Når det praktiske og alt udstyret er på plads, så handler det om at give baren det sidste pift med indretning. Den skal selvfølgelig passe ind i restaurantens rammer, men vær ikke bange for at give den lidt ekstra gas. Baren skal være festens startpunkt og midtpunkt, så gør den indbydende og lækker med maling, pynt, den rette belysning og barstole. Så vil du uden tvivl se gæsterne strømme op efter et glas eller to.

admin