Idéer til design af dit badeværelse

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange bruger nok ikke så meget energi og tid på badeværelset, når de skal designe hjemmet. Der er andre rum, der har større prioritet. Men et godt designet badeværelse kan faktisk gøre underværker for dit hjem og din selvfølelse i dit hjem. Hvis du hver dag kan gå ind på et badeværelse, der er lige som du gerne vil have det, får du en helt ny glæde i hverdagen – det er trods alt her, du gør nogle af mest private ting, og det fortjener også et ordentligt miljø. Der er mange steder at tage fat, og herunder kan du finde lidt inspiration til badeværelsets opgradering. Både praktiske ændringer og unikke løsninger.

Eksempler på muligheder for opgraderinger på badeværelset

Dette er nogle af de mest effektive opgraderinger, du kan lave:

  • Mal badeværelset hyggeligt og moderne i stedet for den klassiske, gammeldags ”badeværelsesfarve”. De fleste badeværelser rammer den samme nuance inden for farvespektret, men med lidt maling kan du gøre en kæmpe forskel på badeværelsets stemning. Du kan f.eks. male dele af badeværelset en mørk grå eller en navy blå.

  • Pynt op. Lad ikke badeværelset være goldt og blottet for alle former for interessante nipsting. Du kan f.eks. sætte planter ind, der giver noget forfriskning, eller små, søde hylder hængende på væggen, hvor du kan sætte dit badeværelsesgrej.

  • Det kan give badeværelset helt nyt liv, hvis du sørger for, at det er så lyst som muligt – og gerne så naturligt lys som muligt.

  • Hvis du vil have et ekstra fint badeværelse, kan du pryde det med marmor. Marmor stiger i popularitet igen, og du kan b.la. have vasken lavet ud af marmor.

  • Design badeværelset, så der altid føles åbent og med megen plads. Hvis badeværelset føles trangt og klaustrofobisk, vil din tid på badeværelset automatisk føles værre.

admin