Gulvafslibning – kun marginalt billigere i Odense

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom prisforskellene ofte er til at få øje på, når der sammenlignes priser på tværs af landet, trækker tendensen inden for håndværker faget generelt jævnt i begge retninger. Priserne for f.eks. Gulvafslibning, som er det område vi har undersøgt, er ikke markant højere i københavnsområdet, sammenlignet med priser på gulvafslibning i Odense. Betyder det, at tendensen er den, at vi nu kan se frem til de samme priser på håndværksmæssige opgaver i Odense, som de har i København, eller betyder det, at københavnerne generelt slipper billigere. 

I de tilfælde, vi har undersøgt, og de tilbud vi har fået fremsendt, var det kun marginalt billigere, at få slebet gulv i Odense, sammenlignet med identiske tilbud på gulvafslibning i København. Men hvem er det så, der slipper billigere – københavnerne eller odenseanerne? Sammenholdt med allerede foreliggende tilbud på samme opgaver, kan vi altså konkludere at det generelt er priserne i København, der er faldet. Priser på gulvafslibning i Odense ligger jævnt på samme niveau, som de har gjort hen over de sidste 3-4 år.

Af andre håndværksmæssige fag, hvor tendenser ser ud til at gå i samme retning, kan nævnes:

  • Tømrer
  • VVS’ere
  • Murer

Så hvis du står over for den store renovering eller blot renovering af mindre karakter, men som omfatter et eller flere af ovenstående fag, ja, så er det måske nu, du skal slå til. Vi hører altid gerne fra jer læsere, og om hvad i oplever i forbindelse med de omtalte emner. Så har du erfaringer, du ønsker at dele ud af, må du meget gerne smide en kommentar i feltet herunder.

admin