Gør videokonferencerne bedre med det rette AV-udstyr

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis din virksomhed ofte har videokonferencer, så ved du måske, at det kan være problematisk at få til at fungere ordentligt, så det ikke går ud over mødekvaliteten. Mange løsninger indenfor AV udstyr er lavet til at blive brugt i hjemmet og ikke til at blive brugt i virksomheder. Derfor får du her en guide til at finde AV udstyr AV løsninger til din virksomhed.

Hvorfor bruge ressourcer på godt udstyr til videomøder?

Det er ikke sikkert, at du eller din virksomhed mener, at det er nødvendigt at investere i ordentligt udstyr målrettet til videomøder og videokonferencer i virksomheder. Men det kan have en lang række fordele at skabe gode rammer for onlinemøder. F.eks. kan det give:

  • Større effektivitet, fordi rejsetid reduceres

  • Større fleksibilitet for medarbejderne, som får mulighed for at arbejde mere hjemmefra

  • Et godt alternativ til skriftlig kommunikation med partnere eller medarbejdere i andre byer

  • Øget produktivitet, fordi et videomøde ofte er mere koncentreret end et fysisk møde

Med de nye muligheder, som teknologien giver, så bliver videomøder mere og mere udbredt i virksomheder. Lyder det som noget, din virksomhed har brug for at gøre mere ud af?

Hvilket udstyr har du brug for?

Der findes forskellige AV-løsninger rettet til videomøder i virksomheder som er mere eller mindre integrerede. Det kan f.eks. være hardware, der er integreret i et mødelokale, og som kræver skærm, højtaler, mikrofon og webcam. Her behøver du ingen computer for at deltage. Det kan derimod også være software, som skal bruges via mobile enheder. Det består af et program, som skal hentes ned på medarbejdernes computere, tablets eller telefoner, der kun skal have mikrofon og kamera, for at det kan fungere. Du kan finde AV udstyr og løsninger hos NEETS. Her kan du også læse mere om forskellige løsninger indenfor videomøder og om det udstyr, som de kræver.

admin