Frisk hjemmet op

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når foråret kommer, og lyset rigtigt begynder at falde ind ad vinduerne efter den mørke tid, så bliver det også synligt at hjemmet trænger til at blive frisket lidt op efter vinterhalvåret. Foråret er tid til fornyelse, såvel ude hvor forårsløgene blomstrer som inde hvor lyset sætter spot på de store steder, som trænger til en forfriskelse. Brug derfor en weekend på at forskønne dit hjem med et par enkle tiltag:

Huset og dets interiør

Puds vinduer og spejle, så kan lyset rigtigt trænge ind og fylde boligens rum. Se kritisk på husets puder og sengetøj og skift det ud, som er blevet trist og slidt. Vælg at købe et par nye sæt sengetøj af god kvalitet som fx fra bedrenaetter.dk, det vil virkeligt gøre underværker i husets værelser. Hovedrengøringen er også en vigtig faktor i opfriskningen af hjemmet. Brug et par timer på at vaske boligens skabs og køkkenlåger af med en blød svamp, så de fremstår fine igen. Sørg for at tørrer alle overflader af med en klud. Afstøvning af hele huset, er også vigtigt. Du bør bruge en børste eller tør karklud på træ overflader, mens fliser, stof eller glas bliver pænere med en fugtig klud. Sørg for at hænge alle våde klude op for at undgå skjolde på klæderne. Husk også for at støvsuge hele huset, inklusiv loftets spindelsvæve.

Husk plantelivet

Pas planterne. Husets planter trænger sikkert til et eftersyn. Giv dem ny jord og beskær pelargonier mm. Som er blevet ranglede i løbet af vinteren. Hvis du gør det, vil de i løbet af kort tid blive tætte og sætte knopper. Glæd dig over en lille gåtur i naturen, hvor du ganske gratis kan finde skønne forårsgrene med spæde lysegrønne blade og blomstrer, som du kan fylde i husets vaser. Plant evt. et par krukker til med forårsblomster ved hoveddøren.

admin