Få mere ud af byen med Pindle og Facebook

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Odense er som du nok ved, en by der er i en rivende udvikling. Efter en tid hvor der var meget negativ snak om byen, og hvor mange butikker lukkede, er det nu i den grad en by, hvor der sker noget. Der kommer konstant nye begivenheder, nye butikker, restauranter se bare hvordan vi inden for ganske få år har “fået ting” som Tinderbox, ODEON, havnebadet, Arkaden, Storms Pakhus for blot at nævne nogle få af de mange gode ting, der er sket i byen.

Gør det lettere at følge med

En mulighed er Pindle, som både findes som en fysisk avis, der udkommer en gang om ugen og er gratis. Endnu bedre er det dog at downloade app’en. Heri kan man nemlig hele tiden holde sig opdateret med hvad der sker af nye ting, ligesom man kan få fordele gennem app’en og købe billetter. Er man arrangør kan man også oprette begivenheder, hvis der er noget man gerne vil ud med til en en masse mennesker. Udover Odense, findes den også i Kolding og Viborg, og det er det odenseanske app udvikler firma House of Code, der har udviklet den. Den er lavet i samarbejde med Odense Kommunne.

Selvom vi man holder godt øje på Instagram, Pindle, Facebook og med vennerne, kan det derfor også stadig være svært at holde styr på alle de spændende ting der sker, og der findes ikke noget værre end at gå glip af noget, man slet ikke vidste var der. Der findes flere steder at finde information om hvad der sker, som eksempelvis migogodense, der både kan findes på Facebook, Instagram og hjemmesiden af samme navn –  ligesom det kan være en god ide at følge med på MitOdense på Instagram, selvom det mest af alt er bleve en reklamesøjle, for den der lige har profilen den pågældende uge.

 

 

admin