Få frisket dit hus og udendørs arealer op med effektiv algerens

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Algerens kan gøre en kæmpe forskel for dit hus og udendørsarealer og få det hele til at se flot og nyt ud. Alger trives typisk på nordsiden af en ejendom og på fugtige områder. Du kan finde alger på facader, fliser, tage, terrasser og andre steder omkring huset. Med en grundig algebehandling får du fjernet alle alger, så overfladen bliver helt ren. Få et godt tilbud på behandlingen hos Glad Rens – og få foretaget en professionel algebehandling med miljøvenlige rensemidler.

Få foretaget algerens og undgå faldeulykker

Hvis du har en træterrasse og det har regnet, bliver overfladen ekstra glat, hvis der er alger på terrassen. Derved øges risikoen for at falde. Derfor er det ekstra vigtigt at holde alger fra træterrassen og gangpartier som indkørsel og udendørs trapper, så det bliver mere sikkert at gå der. Med professionel hjælp kan du komme algerne til livs og holde algevæksten nede.

Løbende vedligehold kan betale sig

Alger kommer typisk igen efter noget tid de steder, hvor alger trives bedst. Tegn et abonnement hos Glad Rens og få professionel behandling af alger foretaget hvert forår. Så kan du gå sommeren i møde med en flot ejendom og udendørs arealer – helt fri for alger. Løbende vedligehold kan bedre betale sig end at vente flere år med at få foretaget algerens, da det er nemmere at holder algerne ned og rense overfladen helt i bund.

Algerens skal foretages med godkendte miljøvenlige midler

Det er vigtigt, at krav til miljøvenlige midler overholdes, så produkter man anvender til algerens ikke skader planter og natur, når overfladen skyldes med vand, og rensemidlet løber ud på jorden. Behandlingen skal derfor altid udføres på den rigtige måde, hvorfor det er en god idé at få professionelle til at udføre jobbet.

Odense-city.dk