Få styr på haven med en anlægsgartner

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vil du også gerne kunne nyde din have året rundt, men har du simpelthen ikke tid eller mulighed for at sætte haven i stand? En anlægsgartner er lidt af en alsidig hjælp til haven. En anlægsgartner kan nemlig hjælpe med alle de ting, du har brug for og endda finde den bedste løsning til dine behov, hvis du er lidt på bar bund. Vi har her samlet bare nogle af de projekter, som denne anlægsgartner i Odense kan hjælpe dig med.

Anlægning af haven

Hvis du lige er flyttet ind i et hus på en helt ny grund – eller hvis du bare har valgt at jævne hele haven med jorden for at kunne starte forfra – så kan en anlægsgartner hjælpe dig med de helt grundlæggende elementer i anlægning af en ny have, som bl.a. plantning af hæk og anlægning af græsplæne. Det er grundstenene i haven, som du så kan bygge din drømmehave ud fra. Det er en god idé at få hjælp af en anlægsgartner til anlægning af haven, da en anlægsgartner kan rådgive dig omkring alt i forbindelse med haven, f.eks. hvilken hæk, der passer bedst til dine behov.

Terrasse

Hvis du gerne vil have anlagt en terrasse i haven, så kan en anlægsgartner også være behjælpelig med det. En anlægsgartner hjælper nemlig ikke kun med planter, hæk og græs, men har også styr på blandt andet terrasser, indkørsler og støttemure – og en anlægsgartner kan rådgive dig i forhold til den bedste løsning til dine ønsker til drømmehaven.

Havebede

Hvis du blot synes at din have er lidt kedelig og godt kunne tænke dig lidt farver, så kan en anlægsgartner også hjælpe med dette. En anlægsgartner kan finde de bedste planter og blomster til dine behov, så du f.eks. ikke forpligter dig til alt for meget løbende havearbejde for at vedligeholde den flotte have.

Haveservice

Hvis du er en af de personer, der godt kan lide at nyde en dejlig have, men enten ikke har tid til eller lyst til at vedligeholde haven, så kan en anlægsgartner også hjælpe dig med haveservice. Haveservice er en løbende service, som vedligeholder haven, så du ikke behøver løfte en finger. Det indebærer bl.a. hækklipning, græsslåning og hvad du ellers lige har brug for hjælp til.

admin