Er du også lige flyttet? Sådan holder du den bedste housewarming

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Et huskøb er for mange en stor forpligtigelse, når underskriften først er på papiret, binder man sig ofte til huset flere år ud i fremtiden. Det nye hus bliver med tiden et hjem fyldt med minder, og derfor er et boligkøb også noget som bør fejres. Denne fejring kan blandt andet ske ved at holde en housewarming, hvor I inviterer jeres venner og familie, til en hyggelig dag i det nye hus.

Hav styr på konceptet til festen

Det første I skal have styr på hvis I ønsker at holde en housewarming, er selve konceptet til festen. Ønsker I at holde en decideret fest, hvor folk kommer om aftenen og bliver til den lyse morgen, eller ønsker I at invitere folk til spisning af lækkert med ved bordet sammen. En anden god løsning er I også kan overveje, er at holde det ud fra et åbenhus-koncept. Her kan folk komme forbi i løbet af dagen, og få en bid mad og lykkeønske jer med jeres hus.

Sørg for at have rigeligt med mad og drikke

En anden ting I skal have styr på, for at holde den bedste housewarming muligt, er mad og drikke. Drikkevare kan være simple at finde, men det er vigtigt at I sørger for alligevel at sætte jer ind i hvilken vin som passer bedst til den mad i ønsker at servere. Hos uhrskov vine finder I et stort udvalg af forskellige vine til enhver smag. På uhrskov vines hjemmeside, finder I også en række anbefalinger til vine I kan servere, og mere uddybende beskrivelser af hvad der passer bedst til hvad.

Meld ud til jeres gæster i god tid

Afslutningsvist bør I også skrive jer bag øret at det er vigtigt at melde en dato ud til jeres gæster, i så god tid som muligt, så alle kan komme.

admin