Du kan sagtens have hund i storbyen

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange forbinder nok det med at have med at man bor i en mindre by hvor der er plads til at hunden kan komme ud i ens have og løbe rundt når der er varmt. Samtidig har man mulighed for at komme ned i den lokale skov eller ud på den nærmeste græsmark og hunden har dermed mulighed for at få brændt en masse energi af.

Det er selvfølgelig sandt at det er sundt for hunden at kunne alle disse ting, men det er sagtens også noget du kan gøre selvom du bor inde midt i Odense centrum i din lejlighed på anden sal. Du har selvfølgelig ikke lige en have du kan lukke din hund ud i. Men måske har i et fælles græsareal i kan benytte til at hunden kan bruge når du alligevel er dernede. Derudover så er der mange grønne områder i Odense som i kan benytte jer af. Dog er det vigtigt at disse grønne områder også bliver brugt af andre end folk med hund og derfor er det vigtigt at du som hundeejer sørger for at rydde op efter dig og efterlade pladsen så man ikke kan se dig og din hund har været der. Dette indebærer også at samle alle efterladenskaber op.

Hvis man skal have hund, er der selvfølgelig en række ting man skal være opmærksom på. F.eks. skal du have tegnet en forsikring til din hund. Det er påkrævet ved lov at tegne sådan en forsikring. Derudover så er det også påkrævet ved lov at din hund bærer hundetegn og derfor skal du også ud og finde sådan noget. Derudover så er der faste udgifter til mad, legetøj og andet udstyr du vil købe til din hund. Det kan også være en god idé at have en opsparing til hvis der skulle komme en uforudset dyrelægeregning lige pludselig.

admin