Dr. Adams — Modetøj i Odense

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dr, Adams er en odenseansk tøjbutik, der blev grundlagt i 1994. I butikken sælges moderigtig tøj til damer og herrer, og selve butikken er da også inddelt i en dame- og en herreafdeling. Butikken ejes og drives af Jacob og Stine Larsen, som selv udvælger, hvilke varer der sælges i butikken. Inspirationen finder de i europæiske storbyer som København, London og Stockholm, og der lægges vægt på, at designet er tidsløst og holdbart, samtidig med at det er krydret med de tendenser, der definerer tiden. Du finder altså de mest populære mærker i butikken.

I butikken forhandles bl.a. følgende mærker: Alexander Wang, Helmut Lang, Soulland, NN07, Wood Wood, Lacoste, Paul Smith, Peter Jensen, New Balance, LA Bruket, Hope, Filippa K, Mads Nørgaard, Commes des Garcons, Play, Marc Jacobs, Stella McCartney, Ganni, Moscov, Nike og mange, mange flere. Så uanset om du leder efter et par Acne sko, den nye halvfemserkollektion fra Tommy Hilfiger eller en FILA rollneck, så er du havnet det rette sted.

Det er altså brands, der er oppe i tiden, men også brands, som er kendt for at holde en høj kvalitet. Derfor skal du heller ikke forvente, at Dr. Adams er den billigste butik — til gengæld kan du være sikker på, at du kommer hjem med tøj af utroligt høj kvalitet, der holder langt ud i fremtiden.

Butikken finder du i Odense på adressen; Pogestræde 24 – 28.

Åbningstiderne er:

  • Mandag — fredag: 10:00 — 18:00
  • Lørdag: 10:00 — 16:00
admin