Her finder du byens bedste shawarma

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Odense er bestemt ikke en by der mangler muligheder, når det kommer til at finde et spisested. Byen bugner af spændende nye restauranter, og Odense er ved at blive mange kulinariske besøg værd med prisvindende restauranter som No. 61, Goma og mange andre. 

En gang imellem skal det gå lidt stærkere, og du har måske bare mere lyst til noget hurtigt, men vil stadig gerne have noget kvalitetsmad. Vi har her kigget på udbudet af shawarma i Odense, og her er udbudet heller ikke at kimse af. Odense har nemlig et bredt udsnit af steder, vi ser nærmere på et par stykker her.

En af Odenses mest travle steder er Take Away i Overgade, der har åbent mere eller mindre hele døgnet, og byder på alt fra smørrebrød til pizza, burger og shawarma, hvilket er stedets force samtidig med at det også er hæmskoen. For selvom man kan få stort set alt, så er der ikke noget af det, der er blandt byens bedste.

Twister shawarma i jernbanegade er en anden af byens steder, og en oplagt kandidat til at være et af byens absolut bedste steder med shawarma af en rigtig høj kvalitet. Vores bedste bud på det absolut bedste sted i Odense, skal dog findes hos Z-In på Østre Stationsvej lige over for banegårdscentret.

Z-In byder på et bredt udvalg af shawarma retter, der både serveres som risret eller i den mere klassiske form i et fladbrød eller lignende. Udover shawarma byder Z-In også på kafta, tandoori og lignende, hvilket ikke mange andre steder kan prale med, og det er også grunden til at vi udråber den som vinder i byens bedste shawarma.

Du kan læse mere om Z-in og deres shawarma udvalg her

admin