Asa-tor maskinfabrik siden 1946

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Virksomheden Asa-tor har eksisteret siden 1946 hvor den startede op som Maskinfabrik, og har siden været landets førende maskinfabrik med speciale CNC drejning, CNC fræsning og Big Science. Asa-tor er beliggende i Langeskov på Fyn, mere præcist i lagerbygningerne på Hans Tausensgade 26. Firmaet beskæftiger sig primært særlige objekter og emner inden for maskineindustrien, og er en af landets førende. Derudover tilbyder Asa-tor også spåntagende bearbejdning af forskellige emner, som de kalder det. Kort fortalt er det producering af specialdele til større maskiner og virksomheden kan lave alt fra 20 kg til 20.000 kg og de kan levere elementerne i hele landet – Fyn, Sjælland og Jylland.

Enkeltstyksordre er en speciale

Asa-tor har specialiseret sig i at tage enkeltstyksordre og små serier på nogle af de største emner/prototyper efterspurgt af kunderne. Det er både i en størrelsesordnen op til otte meter i længden og tre meter i diameter (sidstnævnte dog med noget kortere længde) op til 20 tons.”Den knowhow, vores medarbejdere har opbygget over mange år, består således i at gribe opgaven an på den bedste måde. Hvilket vil sige at foretage de rette indgreb, med de rette værktøj og den rette intensitet afhængigt af materiale og konstruktionens opbygning,” siger direktør Lars Christiansen

 

admin