6 indbrud om dagen i december i Odense

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi er godt i gang med december, hvilket historisk set betyder, at der er mange tomme huse og lejligheder. I løbet af måneden er der mange, der er til julefrokoster og lignende. I juledagene er der naturligvis endnu flere der er væk fra deres hjem, og der er flere hjem der står tomme, end der er mennesker i. Det betyder også, at indbrudstyve i de dage har deres travleste periode på hele året, og det er her, der bliver anmeldt flest indbrud.

På TV2 fyn kan man læse, at der sidste år blev begået 184 indbrud i Odense i december, hvilket svarer til godt 6 hver eneste dag. På Fyn blev der begået i alt begået 12 indbrud om dagen, så Odense står altså for godt halvdelen af alle indbrud (i julen er Ærø et godt sted at bo, da der sidste år ikke blev begået et eneste indbrud).

62 % flere indbrud 

De ca. 6 indbrud om dagen i Odense, er 62% højere end i årets andre måneder, hvilket da også cementerer, at december er måneden, hvor det kan være en god ide at sikre sit hjem så godt som muligt. Der er mange, der ikke tænker mere over hvor meget optimal sikring af ens hjem, kan have af betydning. Hos denne låsesmed i København kan du læse en guide med gode råd om hvordan du bedste muligt holder indbrudstyve ude og dermed sikrer hjemmet.

Det har eksempelvis stor betydning hvilken nøgle og type af lås du har. Har du en nyere af slagsen, er der større chance for at tyven går videre, da disse generelt er sværere at bryde op, end hvis du har en gammel lås.

Ting som disse kan være afgørende for om tyven vælger dit eller det næste hus at bryde ind i.

 

admin