5 ting du skal vide inden dit første backpacking rejse

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du rejser som backpacker for første gang, er der mange ting at holde styr på. Foruden det rigtige udstyr, er der 5 ting, du skal vide. Læs med her.

 

  1. Det er ikke rejsens højdepunkter, du husker bedst. At stå på toppen af Kilimanjaro er sikkert grunden til, at mange vælger at bestige Afrikas højeste bjerg, men ofte er det de små ting, man husker bedst, når man kommer hjem. Duften af kaffe om morgenen, fællessangene der blev skrålet undervejs, eller de dårlige vittigheder der blev fortalt.

 

  1. Håndsprit og mavetabletter er din bedste ven, uanset hvor du rejser hen. I Danmark er vi vant til hygiejne i topklasse. Sådan er det ikke nødvendigvis andre steder i verden. En maveinfektion kan ende med at ødelægge den rejse, som du har sparet sammen til og glædet dig til i lang tid. Husk derfor altid at have håndsprit med i tasken.

 

  1. Optag flere videoer. De fleste har hørt sætningen ”et billede siger mere end tusind ord”, men det er ikke helt rigtigt. Det gør en video til gengæld. Det kan være svært at gengive stemningen og få det hele med på et billede. Videoerne er altid sjovere at gense – både for dig, din familie og venner. Væn dig derfor til at optage flere videoer.

 

  1. Selvom backpacing er den billigste rejseform, så er det ikke gratis. Når først du er taget afsted på dit livs eventyr, har du ikke lyst til at spare på oplevelserne. Derfor kommer du højst sandsynligt til at bruge lidt flere penge, end du har budgetteret med hjemmefra.

 

  1. Tegn en rejseforsikring. Selvom det virker som nemme penge at spare, er det aldrig en besparelse værd. Det kan ende med at få fatale konsekvenser for dig, både på rejsen og når du kommer hjem, hvis du ikke tegner en rejseforsikring.

 

Hvis du endnu ikke har bestilt din rejse, så kan du nå det endnu. Find din første backpacker rejse hos Adventuredk, der er eksperter i backpacking.

 

admin