3 råd til at spare penge på din varmeregning

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er nogle udgifter, der bare skal betales hver måned. Men har du nogensinde overvejet, om du kan ændre på nogle af dine faste udgifter? Det er altid rart at spare penge på faste udgifter, så du får et lidt større rådighedsbeløb hver måned. Du kan f.eks. forsøge at gøre dine varmeregninger mindre. Det kan du få tre tips til her.

Skift dine gamle vinduer ud med nogle nye

Hvis du har nogle gamle og slidte vinduer, er der stor risiko for, at de også er utætte. Utætte vinduer gør, at meget af varmen inde i din bolig, siver lige ud ad vinduerne. Hvis du udskifter dine gamle vinduer med nogle nye, vil al varmen blive inde i din bolig, og det vil påvirke dine varmeregninger positivt.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine vinduer er utætte, kan du som regel mærke med din hånd, om der kommer kold luft ind i kanten af dine vinduer. Hos Bango.dk kan du finde et bredt udvalg af nye vinduer.

Tænd kun for varmen når der er brug for det

Det er en vane for mange altid at have varme på, men mange gange er det slet ikke nødvendigt. Du behøver nemlig kun at tænde for varmen, når du kan mærke, at der er brug for det. Du kan ovenikøbet tage en ekstra trøje på, når du begynder at fryse lidt i stedet for at tænde for varmen.

Udskift din nuværende varmekilde

Der er stor forskel på, hvor dyre de forskellige slags varmekilder er. Hvis du gerne vil spare penge på dine varmeregninger, kan du overveje at skifte dit nuværende system ud med en varmepumpe. En varmepumpe bruger luften udenfor til at producere varme indenfor. Det er derfor en både billigere og mere miljøvenlig løsning end de fleste andre.

admin