2 tips til god opbevaring i din garage

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være svært at få plads til alle dine ting og sager inde i hjemmet, og hvis du ikke er meget for at smide det hele ud, er det nødvendigt med ekstra plads til opbevaring. Her er en garage eller et skur en perfekt løsning, da det er en både billig og belejlig løsning. I modsætning til leje af depotrum, får du opbevaringen gratis og skal ikke ud at køre, hver gang du skal bruge noget. Har du derfor pladsen til et skur eller en garage, bør du klart bruge det til opbevaring.

Det er dog vigtigt, at du overvejer, hvordan du opbevarer dine ting, da det kan gøre en stor forskel på, hvor god standen forbliver, samt hvor ryddelig det holder sig derinde. Her får du derfor 2 tips til at starte med god opbevaring i garage / skur i dit eget hjem.

Pak det godt ned

Når du skal placere dine ting inde i skuret, er det vigtigt, at du starter med at pakke genstandene godt ind, så de er beskyttet. Herefter skal du overveje, hvordan du placerer de forskellige ting derinde. Nogle ting bruger du måske oftere end andre, og de bør stå tæt på indgangen til skuret, mens ting, som sjældent bruges, kan placeres bagerst. Derudover er det en god idé at bruge mærkater, hvis du har ting pakket ned i flyttekasser eller lignende, så du har styr på, hvad der er hvor.

Undgå fugt

Når du vælger selv at opbevare dine ting, er det dit ansvar at undgå fugt og dårlige lugte, som kan ødelægge dine ting. Fugt kommer fra gulvet, hvilket betyder, at det er vigtigt, at du overvejer, hvilken gulvbelægning, du skal bruge. Her kan stenmel være en stor hjælp, hvis du vil undgå fugt inde i skuret eller garagen.

admin